SIGURAN IZBOR ZA VAŠE DETE!

Radno vreme: PON, SRE, PET. 13-20h / UTO, ČET. 9-15h / SUBOTOM 9-14h

TELEFON ZA ZAKAZIVANJE PREGLEDA
I HITNE POZIVE: 064 445 18 52

PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA

VIDVAL PEDIATRICA

SIGURAN IZBOR ZA VAŠE DETE!

         Dragi roditelji,

        Ne želimo da ni Vi, ni Vaše dete osećate stres zbog odlaska kod lekara. Težimo tome da se deca u našoj ordinaciji osećaju prijatno i opušteno, jer adekvatan i umirujući pristup lekara detetu olakašava svaki pregled ali i pozitivno utiče na percepciju i osećanja deteta prilikom kasnijih poseta lekaru. Zato su individualni pristup u radu sa decom, posvećenost i empatija, glavne vodilje u našem radu.

        Osmeh ima izuzetnu snagu. Naš cilj je da, pored adekvatne dijagnoze i lečenja, pomognemo i Vama i mališanima da kroz trenutke koji nisu uvek prijatni prođete lakše i sa manje napetosti.

       Ordinacija na površini od 106m2 nudi prijatan ambijent koji garantuje privatnost i individualni pristup svakom pacijentu uz poštovanje prava deteta – prava na različitost, prava pacijenta na informaciju, obaveštenje, izbor i pristanak za svaku predloženu meru lečenja i intervencije.        

       Zdravlje nije samo odsustvo bolesti, već podrazumeva mnoge dimenzije blagostanja organizma uključujući fizičku, mentalnu, socijalnu i ličnu higijenu. Promovisanje zdravlja zahteva da pedijatar prepozna kompleksne sile koje utiču na zdravlje kao što su socioekonomski, porodični, edukativni, razvojni i biološki entiteti. Imajući sve te kompleksnosti u vidu, pedijatar organizuje zdravstvene posete individualno za svako dete, u cilju obezbeđivanja optimalne nege i promocije zdravlja.

Adresa:
Bulevar oslobođenja 92, PC „Dezert“, I sprat

Telefon za zakazivanje pregleda i hitne pozive:
064 445 18 52

e-mail: valdr_vid@yahoo.com
Facebook/@vidvalpediatrica

Radno vreme:
Pon – pet: 16-20h
Subota: 9-13h

Sva prava zadržana. Dizajn Digitalno oko